Woonproject Kloosterhof

Stekene

Voor opdrachtgever De Vlaming NV, ontwikkelaar van residentiële bouwprojecten, realiseert aannemer Vandenbussche een klasse 8 woonproject Kloosterhof in Stekene. Vlak achter het bestaande kloostergebouw, dat gelegen is naast het kerkplein in het centrum van Stekene, bouwt Vandenbussche 48 appartementen, verdeeld over drie residenties.

Elke residentie is voorzien van een ondergrondse parking en 4 bouwlagen (gelijkvloers, eerste, tweede en derde verdieping) en dakconstructie. Tenslotte is er een nieuwbouw voorzien die uiteindelijk zal dienen als schildersatelier. De bruto oppervlakte van het project bedraagt 7 450 m².

Naar het ontwerp van AMV Architecten zal Vandenbussche met de ‘Wij Trekken Uw Plan’-filosofie instaan voor de ruwbouw, afwerking en technieken van het Kloosterhof. Prisma Project volgt het project als gedelegeerd bouwheer op. Het einde van de werken is voorzien in het najaar van 2021.

De klantenbegeleider bij Vandenbussche staat tijdens de uitvoering in voor de begeleiding van de eindklant en fungeert als aanspreekpunt. Via een uniek digitaal klantenplatform kunnen zowel de kopers als de meewerkende partijen, zoals onderaannemers en het bouwteam, het project opvolgen. 

 

Ontdek meer informatie over de appartementen.

Beeld:
AMV Architecten
Bouwheer
Opdrachtgever De Vlaming NV - Gedelegeerd Bouwheer Prisma Project
Architect
AMV Architecten
Klasse
Klasse 8