Woonproject Le Champ du Moulin

Braine-Le-Comte

Voor projectontwikkelaar DC Belgium bouwt bouwbedrijf Vandenbussche in Braine-Le-Comte mee aan een nieuwbouw woonproject 'Le Champ du Moulin'. Het klasse 8 project is gelegen in een ruime, rustige en groene parkomgeving. In het ontwerp van Arcas Architect BV werd sterk ingezet op duurzaamheid en energiezuinige appartementen.

Het project bestaat uit meerdere fases, waarvan Vandenbussche in een eerste fase 2 residenties met telkens 14 woonentiteiten realiseert. Residentie 'Marjolaine' en Residentie 'Romarin' bestaan uit een gelijkvloers met 3 verdiepingen, een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

In een tweede fase realiseert Vandenbussche ook de appartementen van 'Parkview' op het domein van Le Champ du Moulin met 3 residenties met telkens 33 woonentiteiten, eveneens voorzien van een ondergrondse parkeergarage en bergingen. Het gaat om Residentie 'Le Coquelicot', 'Chèvrefeuille' en 'Le Bouton d'or'. De gebouwen bestaan uit een gelijkvloers met 5 verdiepingen. 

Met de 'Wij trekken uw plan'-aanpak realiseert Vandenbussche dit nieuwbouw woonproject. Vanuit onze filosofie om de klant maximaal te ontzorgen vanaf de start heeft onze studiedienst een volledig offertedossier opgebouwd en het project bijgestuurd in functie van optimalisaties en wensen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een win-win situatie voor beide partijen. 

De klantenbegeleider bij Vandenbussche staat tijdens de uitvoering in voor de begeleiding van de eindklant en fungeert als aanspreekpunt. Via een uniek digitaal klantenplatform kunnen zowel de kopers als de meewerkende partijen, zoals onderaannemers en het bouwteam, het project opvolgen. 

Beeld:
DC Belgium BV
Bouwheer
Unirest NV
Architect
Arcas Architect BV
Klasse
Klasse 8