Ontdek alle vacatures

Filter op:
Een job vol afwisseling en actie! Als werfleider neem je de leiding van de werf op van voorbereiding tot en met oplevering. Samen met het projectteam ga je technische uitdagingen aan, plan en coördineer je de uitvoering van de werken en controleer je de kwaliteit en veiligheid op de werf.
Als Chauffeur CE transporteer je vanuit Aalter bouwmateriaal en materieel naar onze werven in Oost- en West-Vlaanderen.
Toffe collega's, goed onderhouden en modern materieel, veilige werkomgeving, passie voor de bouw, ... Check! Kom ontdekken wat we voor jou in petto hebben en word onze nieuwe collega bouwvakker.
Als onderhoudstechnieker bij bouwbedrijf Vandenbussche sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van het elektrisch bouwmaterieel. Je zorgt voor de vlotte verwerking van nieuw materieel en materiaal in ons magazijn.
Ons zusterbedrijf Qubus specialiseert zich in interieurprojecten en houtbouw zoals CLT. Voor dit gepassioneerd team zijn we op zoek naar een Tekenaar - BIM Modelleur met een voorliefde voor houtbouw.
Combineer je passie voor BIM met je ervaring in projectuitvoering! Kom ons team versterken als BIM Coördinator en word zo het BIM-aanspreekpunt voor het voltallige projectteam.
Klaar voor een nieuwe uitdaging als torenkraanbestuurder op uitdagende bouwwerven in Oost- en West-Vlaanderen? Dan is deze job iets voor jou!Als torenkraanbestuurder bedien je onze kraan vanop de grond met een afstandsbediening.
Heeft een bouwwerf geen geheimen meer voor jou, heb je ervaring in ruwbouwwerken en kan je goed plannen lezen? Dan ben je klaar om als ploegbaas een vaste ploeg te motiveren en aan te sturen!