Ontdek alle vacatures

Filter op:
Heb je graag alles net en opgeruimd? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geschikte kandidaat als poetshulp!
Gezocht: passie voor technologie en ICT! Als IT Support sta je in voor een brede waaier aan taken, gaande van IT infrastructuur en hardware tot software, applicaties en intranet.
Als karweiman heb je ongetwijfeld een functie vol afwisseling. Met jouw technisch en bouwkundig inzicht zet je je in voor allerlei onderhoudswerken, herstellingen en afwerkingspunten.
Een job vol afwisseling en actie! Als werfleider neem je de leiding van de werf op van voorbereiding tot en met oplevering. Samen met het projectteam ga je technische uitdagingen aan, plan en coördineer je de uitvoering van de werken en controleer je de kwaliteit en veiligheid op de werf.
Beheer als eindverantwoordelijke boeiende en innoverende bouwprojecten van start tot einde met als doel: een kwalitatieve uitvoering binnen vooropgesteld budget en termijn. Dit doe je niet alleen, je kan rekenen op een werfleider voor de dagelijkse sturing op de werf, een aankoper, interne experts op vlak van BIM, technieken, stabiliteit, ... en heel wat externe partners.
Toffe collega's, goed onderhouden en modern materieel, veilige werkomgeving, passie voor de bouw, ... Check! Kom ontdekken wat we voor jou in petto hebben en word onze nieuwe collega bouwvakker.
Klaar om mee te bouwen aan uitdagende bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen maar doe je dit liefst achter de schermen? Onze bouwteams verwelkomen je graag! In deze functie ondersteun je het bouwteam in het administratieve luik gedurende het volledige bouwproces .
Samen met de collega's van je ploeg voer je ruwbouwwerken uit op één van onze werven in Oost- en West-Vlaanderen. Dankzij jouw ervaring voer je vlot het bekistingswerk op een veilige manier uit.
Kom ons BIM-team vervoegen en werk mee aan uitdagende bouwprojecten! Als BIM modelleur bouw je het BIM-model op, verwerk je wijzigingen en zorg je ervoor dat het BIM-model steeds up-to-date is.
Verdiep je in aanbestedingsdossiers, zowel voor de openbare als de private markt en maak een concrete kostprijsraming en planning op. Met één doel: het dossier verwerven!
Word jij de financiële partner van onze projectleider? Volg de financiële voortgang van onze bouwprojecten op met een analytische en kritische blik. Adviseer en signaleer projectkansen en -risico's en werk zo mee aan succesvolle bouwprojecten!
Ga aan de slag met je technische kennis én commerciële skills en begeleid de toekomstige bewoners van onze bouwprojecten doorheen het volledige bouwproces. Als klantenbegeleider help je zo mee hun ideale woonst te creëren.
Ben je een geboren onderhandelaar met een passie voor de bouw? Ideaal! Ga op zoek naar voordelige en sluitende contracten en bouw zo mee aan rendabele projecten.
Heeft een bouwwerf geen geheimen meer voor jou, heb je ervaring in ruwbouwwerken en kan je goed plannen lezen? Dan ben je klaar om als ploegbaas een vaste ploeg te motiveren en aan te sturen!
Als Projectleider D&B start je met een klantvraag en vertaal je die in bouwkundige oplossingen. Je staat in voor de volledige studie en prijszetting van het toegewezen project met als doel het verwerven van de projectuitvoering.