Ontdek alle vacatures

Gezocht: passie voor technologie en ICT! Als IT Support sta je in voor een brede waaier aan taken, gaande van IT infrastructuur en hardware tot software, applicaties en intranet.
Als karweiman heb je ongetwijfeld een functie vol afwisseling. Met jouw technisch en bouwkundig inzicht zet je je in voor allerlei onderhoudswerken, herstellingen en afwerkingspunten.
Een job vol afwisseling en actie! Als werfleider neem je de leiding van de werf op van voorbereiding tot en met oplevering. Samen met het projectteam ga je technische uitdagingen aan, plan en coördineer je de uitvoering van de werken en controleer je de kwaliteit en veiligheid op de werf.
Beheer als eindverantwoordelijke boeiende en innoverende bouwprojecten van start tot einde met als doel: een kwalitatieve uitvoering binnen vooropgesteld budget en termijn. Dit doe je niet alleen, je kan rekenen op een werfleider voor de dagelijkse sturing op de werf, een aankoper, interne experts op vlak van BIM, technieken, stabiliteit, ... en heel wat externe partners.
Samen met de collega's van je ploeg voer je ruwbouwwerken uit op één van onze werven in Oost- en West-Vlaanderen. Dankzij jouw ervaring voer je vlot het bekistingswerk op een veilige manier uit.
Verdiep je in aanbestedingsdossiers, zowel voor de openbare als de private markt en maak een concrete kostprijsraming en planning op. Met één doel: het dossier verwerven!
Heeft een bouwwerf geen geheimen meer voor jou, heb je ervaring in ruwbouwwerken en kan je goed plannen lezen? Dan ben je klaar om als ploegbaas een vaste ploeg te motiveren en aan te sturen!
Als Projectleider D&B start je met een klantvraag en vertaal je die in bouwkundige oplossingen. Je staat in voor de volledige studie en prijszetting van het toegewezen project met als doel het verwerven van de projectuitvoering.