Gepassioneerd door de bouw en op zoek naar een stevige uitdaging? Je houdt ervan om projecten op te volgen op de werf van start tot einde? Dan is werfleiding iets voor jou!
Nieuwsgierig? Bekijk hier de getuigenis van één van onze werfleiders en kom meer te weten over hoe wij precies te werk gaan.
 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een stevige dosis technische kennis. Vanuit je opleiding Bouwkunde, (Toegepaste) Architectuur en relevante werkervaring heb je de nodige kennis en ervaring opgebouwd om een dossier (lastenboek, meetstaten en plannen) te bestuderen, de werkvoorbereiding uit te voeren (controle en aanpassing plannen, detailopmaak, …) en van ruwbouw tot en met afwerking het bouwteam te begeleiden.

  • Constructieve en transparante communicatie. Op de werf ben jij het aanspreekpunt voor onze eigen ploegen en onderaannemers. Je begeleidt en ondersteunt hen op een heldere en motiverende wijze. Daarnaast neem je actief deel aan werfvergaderingen en draag je bij tot een vlotte communicatie binnen het projectteam.

  • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Met het Vandenbussche team zetten we 100% in op kwaliteit en veiligheid en we verwachten van jou hetzelfde. Je neemt een senior rol op en deelt jouw kennis en expertise met minder ervaren collega's. 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een 200-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

  • Uitdagende bouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Met ons hoofdkantoor te Aalter als uitvalsbasis werk je grotendeels vanop één van onze werven in een goed uitgeruste werfkeet. Een nine to five job kunnen we niet beloven, wel een gezonde work-life balance.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 

Interesse in de vacature Ervaren Werfleider? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.