Ploegbaas / Meestergast

Ploegbaas / Meestergast

Heeft een bouwwerf geen geheimen meer voor jou, heb je ervaring in ruwbouwwerken en kan je goed plannen lezen? Dan ben je klaar om als ploegbaas een vaste ploeg te motiveren en aan te sturen!
Gepassioneerd door de bouw en klaar voor een nieuwe uitdaging? Word ploegbaas bij de familiale bouwonderneming Vandenbussche en werk mee aan mooie bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen!
Nieuwsgierig? Bekijk hier de getuigenis van één van onze ploegbazen en kom meer te weten over hoe wij precies te werk gaan.
 

Wat verwachten wij van jou?

 • Een bouwtechnische opleiding en meerdere jaren ervaring. Een bouwwerf heeft voor jou geen geheimen meer, dankzij je opleiding en ervaring heb je een goede stielkennis opgebouwd van metsen en bekisten en kan je goed plan lezen. 
 • Als een echte motiverende leider stuur je jouw team aan en  zorg je voor een optimale organisatie van de werf in samenspraak met de werfleider. 
 • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Met het Vandenbussche team zetten we 100% in op kwaliteit en veiligheid en we verwachten van jou hetzelfde. Je bent dan ook in het bezit van een VCA-attest.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een vast contract en een correcte verloning.
 • Werken in vast teamverband. Je stuurt een team met enthousiaste, ervaren collega's aan.
 • Modern en goed onderhouden materieel. Je werkt met het nieuwste materiaal en materieel, zodat jij je job op een zo goed en aangenaam mogelijke manier kan uitoefenen.
 • De nodige begeleiding en opleiding zodat jij kan doorgroeien tot een expert in je vakgebied.

Interesse in de vacature Ploegbaas / Meestergast? Solliciteer dan vandaag nog!

Voor meer informatie, neem contact op met Anja van Human Capital op het nummer 09 325 75 98, via mail adb@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele collega's aan het woord

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Jarne - werfleider
Vandenbussche denkt mee aan de toekomst. Zowel op persoonlijk vlak als voor de firma. Ze investeren in jou als werknemer en op die manier investeren ze ook in de firma.

Jarne - werfleider

Lees het volledige interview

Meer weten over ons?