Bouwbedrijf Vandenbussche organiseert bijeenkomst voor gepensioneerden en kijkt uit naar toekomst

Bedrijfsnieuws
20221213 Gepensioneerden

Bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter hecht veel belang aan de betrokkenheid en het welzijn van de medewerkers. En dat geldt ook voor de gepensioneerden,  waaronder  zij die van bij de start in 1988 voor de firma werkten. Op dinsdag 13 december organiseerde het bedrijf een bijeenkomst voor al deze gewaardeerde ex-medewerkers, om bij te praten en hen te bedanken voor hun jarenlange inzet tijdens hun carrière binnen Vandenbussche.

Dirk en Griet Vandenbussche: “Naast onze huidige groep van 180 medewerkers, dragen we onze gepensioneerden een warm hart toe. Zij hebben destijds de basis gelegd voor de ondertussen stevig uitgegroeide firma die we geworden zijn. Daar zijn we trots op en dat delen we graag met hen. Vandaag krijgen ze een update over het groeipad die de firma doormaakt, een rondleiding en tegelijk maken we van de gelegenheid gebruik om bij te praten. Ook onze trouwe medewerkers met meer dan 20 jaar dienst sluiten vandaag aan. De namiddag wordt gekleurd en afgesloten met een feestelijke maaltijd.”

 

Tweede generatie aan het roer met externe CEO

De tweede generate heeft intussen zijn plaats gevonden en is actief in de holding van de Vandenbussche groep . Naast hun mandaten als bestuurder in de verschillende vennootschappen werken ze operationeel mee: Els Vandenbusshe  is verantwoordelijk voor het HR gedeelte van de groep. Haar zus Leen neemt de ontwikkeling en realisaties in eigen beheer voor haar rekening.

“Vandenbussche rekent sinds enkele jaren op een externe CEO, Kristof Defruyt. Het is een atypische beslissing voor een familiebedrijf, maar voor de toekomst van onze bouwonderneming geloven we voor 100% dat dit de juiste manier is om verder te ondernemen. Een sterke vertrouwensband is daarbij uiteraard heel belangrijk.

Kristof Defruyt, CEO bij Vandenbussche: "Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg van de familie Vandenbussche. Samen bouwen we verder aan deze familiale bouwonderneming. Ondanks de onzekere tijden in de bouwsector blijft Vandenbussche fors investeren en groeien en slagen we erin een goed gevulde orderportefeuille te behouden. Dat zorgt ervoor dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Concreet staan nog vacatures open voor bouwvakkers, torenkraanbestuurders, bekisters, technieker, BIM coördinator, projectleiders en werfleiders met enkele jaren ervaring etc." sluit Kristof Defruyt af.