Bouwgroep Vandenbussche sluit de vakantie af met zomerkampjes voor de kinderen van medewerkers

Bedrijfsnieuws
20210826 Zomerkampjes Vandenbussche (1)

De laatste twee weken van de zomervakantie organiseerde Bouwgroep Vandenbussche uit Aalter zomerkampjes op hun bedrijfsterreinen in de Groendreef. Van dinsdag 17 augustus tot en met vrijdag 20 augustus werd een muzikaal zomerkamp georganiseerd voor kleuters in samenwerking met Tamboeri uit Brugge. Van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus werd een bouw- en omnisportkamp gegeven door Het Sporteiland uit Aalter voor kleuters en kinderen van de lagere school. Zowel de kinderen van algemene aannemer Vandenbussche, serviceteam Akko en hout - bouw & interieur bedrijf Qubus waren van de partij. Het initiatief past volledig binnen de visie van het Aalters familiebedrijf.

“Voor het tweede jaar op rij organiseerden we hier op de bedrijfsterreinen zomerkampjes in augustus. Het is een leuke manier voor ouders en kinderen om de zomervakantie af te sluiten. Enkele grote pagodetenten op het grasveld naast het kantoorgebouw dienden als kampplaats, waar kinderen naar hartenlust konden spelen. Het bleek een succesvol initiatief waarbij we een 50-tal kinderen mochten ontvangen,” vertelt Kristof Defruyt, CEO bij Vandenbussche. “Voor de medewerkers is het erg handig, want er is geen zoektocht naar een andere opvang nodig en ’s morgens en ’s avonds hoeven de ouders niet rond te rijden. Maar ook voor de kinderen was het heel fijn. Van op kantoor konden we mee genieten van muziek en lachende gezichten. De kinderen konden zo ook eens zien waar hun mama of papa werkt.”

Als kers op de taart mochten de kleuters die deelnamen aan het Tamboeri kampje een muzikaal intermezzo verzorgen tijdens de middagpauze. Een kleine, maar heel fijne voorstelling van het thema waarrond ze een week lang fantaseerden, knutselden en speelden. Bij het zomerkampje van Het Sporteiland werd dan weer veel gesport én werden o.a. tipi’s gebouwd. En het resultaat mag er zijn! Het wordt een zomervakantie om niet te vergeten.

 

VZW tamboeri organiseert kwalitatieve muziek kampen voor kinderen tussen 2,5-12 jaar. De kampen vinden plaats in Brugge, Gent (in eigen beheer) en in Antwerpen, Zwevegem, Knokke). De vzw is kleinschalig, werkt in kleine groepjes kinderen, met gespecialiseerde, hoogopgeleide muziek docenten. 

www.tamboeri.be

 

Het Sporteiland is een vzw met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van kwaliteitsvolle kleuter-, sport- en themakampen in regio Merelbeke en Aalter. Ons team van ervaren monitoren doet er alles aan om uw kind(eren) een onvergetelijke sportieve en/of creatieve vakantie te laten beleven.

www.sporteiland.be