Bouwgroep Vandenbussche sluit de zomervakantie af met 3 weken kampjes voor kinderen van medewerkers

Bedrijfsnieuws
20220824 Zomerkampjes voor kinderen bij Vandenbussche

De laatste drie weken van de zomervakantie organiseerde Bouwgroep Vandenbussche uit Aalter zomerkampjes op hun bedrijfsterreinen in de Groendreef in samenwerking met Tamboeri uit Brugge en Het Sporteiland uit Aalter. Zowel de kinderen van algemene aannemer Vandenbussche, serviceteam Akko en hout - bouw & interieur bedrijf Qubus waren van de partij, maar ook andere kinderen konden aansluiten. Het initiatief past volledig binnen de visie van het Aalters familiebedrijf.

“Voor het derde jaar op rij organiseerden we hier op de bedrijfsterreinen zomerkampjes in augustus. Het is een leuke manier voor ouders en kinderen om de zomervakantie in te vullen en af te sluiten. Enkele pagodetenten en werfketen op het grote grasveld naast het kantoorgebouw dienden als kampplaats, waar kinderen naar hartenlust konden spelen. Het bleek een succesvol initiatief waarbij we over de drie weken heen een 100-tal kinderen mochten ontvangen,” vertelt Kristof Defruyt, CEO bij Vandenbussche. “Voor de medewerkers is het erg handig, want er is geen zoektocht naar een andere opvang nodig en ’s morgens en ’s avonds hoeven de ouders niet rond te rijden. Maar ook voor de kinderen was het heel fijn. Van op kantoor konden we mee genieten van muziek, creaties en lachende gezichten. De kinderen konden zo ook eens zien waar hun mama of papa werkt. Het wordt alweer een zomervakantie om niet te vergeten.”

Van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus werd een muzikaal zomerkamp georganiseerd voor kleuters in samenwerking met Tamboeri uit Brugge. Van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus verzorgde dezelfde organisatie een creatief zomerkamp voor kleuters en kinderen van de lagere school waarbij onder andere street art op de agenda stond. Van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus werd een circus- en omnisportkamp gegeven door Het Sporteiland uit Aalter voor kleuters en kinderen van de lagere school.

 

Bij ons krijg je meer