Op 26 en 27 juni was het eindelijk zover: Expeditie Natuurpunt!

Bedrijfsnieuws
20210626 Expeditie Natuurpunt Kano

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni namen 3 Vandenbussche teams mee aan Expeditie Natuurpunt! Waarom? Omdat we samen gaan voor meer natuur in Vlaanderen én omdat we enkele sportieve collega's bij onze bouwfamilie hebben.

Team VDB Sportief en VDB Kanostappers gingen gaan wandelen en kanovaren. De eerste dag stond de Maasroute op de planning, die maar liefst 21km telt. Na deze inspanning konden ze hun tentje opzetten op de zéér gezellige camping Meeswijk. De volgende dag ging de expeditie te voet verder doorheen het Nationaal Park de Hoge Kempen. Het was een pittige wandeling van 33 km, waarna ze tenslotte warm onthaald werden in Diepenbeek!

Onze fietsers in Team Bricking Away deden de Zuid-Vlaanderenroute. Deze start in Gent en leidt je doorheen de mooiste plekken van de Vlaamse Ardennen. Aan het eind van de eerste dag, met 160km’s op de teller, konden ze kamperen aan het Silsombos. Vervolgens vertrokken ze voor nogmaals 100km door het Hageland en Haspengouw richting Diepenbeek, waar onze 3 teams samen kwamen en nog even konden nagenieten!

Deze toppers haalden in totaal € 4.939,33 op voor de Natuurgebieden in Aalter en steunen daarmee Natuurpunt Aalter.