Re-Vive: "Vandenbussche is partner die meestreeft naar 100% klantentevredenheid"

Klantgetuigenis
Re-Vive: "Vandenbussche is partner die meestreeft naar 100% klantentevredenheid"

Nicolas Bearelle, CEO van de duurzame projectontwikkelaar Re-Vive: "Re-Vive vindt het belangrijk om samen te werken met lokaal verankerde familiebedrijven die lokale tewerkstelling bevorderen. Een jong aannemersbedrijf dat een gesprekspartner is doorheen de bouwwerken en die een hands-on mentaliteit heeft, is voor complexe bouwprocessen een must. In Vandenbussche vond Re-Vive een goede partner voor het project 'Den Draad' in Gentbrugge."

Vandenbussche bouwt voor Re-Vive fase 3 van het nieuwbouwproject 'Den Draad'. 'Den Draad' is een duurzame wijk dichtbij de stad voor bewoners die willen genieten van de stedelijkheid in een groene omgeving. Fase 3 bestaat uit 25 woningen, ontworpen door Denc!-Studio, Weysen & De Baere en Cameleon architecten. Deze woningen zijn passief of laag energetisch.

100% klantentevredenheid
De woningen zijn volledig afgewerkt door Vandenbussche, met uitzondering van keuken, schilderwerk, technieken en tuinaanleg. Ze zijn aangepast aan de wensen van de klant, want Re-Vive streeft naar 100% klantentevredenheid. Nicolas Bearelle: "Vandenbussche pakt openstaande punten direct aan, meestal zelfs proactief. Deze mentaliteit zorgt voor een positieve 'vibe' en bijgevolg ook voor een hoge klantentevredenheid."

Transparante bouwteamformule
"Tijdens een open gesprek kunnen wij zowel met de algemeen directeur, de projectleider als de calculator negotiëren. Deze transparante bouwteamformule zorgt ervoor dat elke partij 'haar boterham kan verdienen' zonder het onderste uit de kan te halen. Het directe contact met de medewerkers van Vandenbussche zorgt voor een aangename werksfeer."

'Wij trekken uw plan'-aanpak
"Vooral de zogenaamde 'Wij trekken uw plan'-aanpak van Vandenbussche kunnen we bijzonder waarderen. Ze ondernemen alle nodige acties om elk project tot een goed einde te brengen."

Hands-on mentaliteit
Nicolas Bearelle: "Ik merk dat de bouwwerken heel snel vooruit gaan en openstaande punten snel worden aangepakt, tot groot genoegen van onze Project Manager Filip Maes."

Filip Maes: "Vandenbussche is een aannemer met een duidelijke interne structuur die ons project met de grootste zorg heeft aangepakt. Als er al onvoorziene zaken opdoken dan werd dit mede door een goede samenwerking tussen het volledige bouwteam snel verholpen. Daarenboven werd de planning zeer nauwgezet opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Ook nevenaannemers opgelegd door Re-Vive werden vlot in de algemene planning opgenomen door het projectteam. De einddatum van het project werd ruim binnen de termijn die Re-Vive voor ogen had gehaald."

Vlot bouwproces binnen het vooropgestelde budget
"Het eindresultaat mag er zijn. De woningen zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt en alle vooropgestelde energie-eisen zijn gehaald. Tot nu toe alleen maar tevreden klanten! De manier waarop dit project verliep, is een proces waar wij als bouwheer vooraf voor willen tekenen. Vlot, zonder veel extra zorg en binnen het vooropgestelde budget," besluit Filip Maes.

 

Samen met Vandenbussche uw bouwproject realiseren? 

Dan kunt u opteren voor de 'Wij trekken uw plan'-formule, waarbij Vandenbussche via co-engineering het volledige bouwtraject voor zijn rekening neemt (van studies tot oplevering). Vandenbussche begeleidt u tijdens het hele bouw- of verbouwproces.

Informeer naar de 'Wij trekken uw plan'-aanpak van Vandenbussche.