Residentie Het Eiken Hof Borsbeke: "Het eindresultaat is mooier dan we voor ogen hadden"

Klantgetuigenis
Residentie Het Eiken Hof Borsbeke: "Het eindresultaat is mooier dan we voor ogen hadden"

Foto: Patrick Dekeyser

"De goede begeleiding tijdens de offertefase, eigen besparingsvoorstellen en de verkorte opleveringsperiode gaven de doorslag om met Vandenbussche ons nieuwbouwproject uit te voeren. We hadden, en hebben nog steeds, vertrouwen in de structuur van de firma. We werden op het kantoor bij Vandenbussche uitgenodigd bij de start van het project om enkele praktische afspraken te maken. Er was onmiddellijk een klik met het Vandenbussche projectteam," aldus Mark en Ann Van Heddegem van het ouderen- en verzorgingstehuis Het Eiken Hof in het Oost-Vlaamse Borsbeke.

 

Voor de eigenaars van Het Eiken Hof, broer en zus Mark en Ann Van Heddegem, bouwde Vandenbussche volgens de "Wij trekken uw plan"-filosofie 32 assistentiewoningen. Buitenaanleg, schilderwerken en binnenmeubilair werden door nevenaanneming uitgevoerd. Mark en Ann zullen zelf instaan voor de organisatie van het wooncomplex en de zorg voor de toekomstige bewoners. Met het bouwen van dit complex maakt Ann Van Heddegem haar droom waar.

Het projectteam maakt het verschil
Mark en Ann: "We hebben het getroffen met de project- en werfleider van Vandenbussche. De samenwerking verliep dan ook heel goed. Zij maken het verschil! De communicatielijnen zijn kort. Verder denken en openstaan om nog betere oplossingen voor te stellen (ook al was er soms al een beslissing genomen) is een heel sterk punt. Er werd steeds rekening gehouden met onze wensen en we werden van heel dichtbij betrokken. Alles is dan ook bespreekbaar op de wekelijkse werfvergadering. Wederzijds vertrouwen is de basis."

"Met de architectenbureaus De Vloed en Boeckx (Detoo), en ook met de studiebureaus De Klerck Engineering en Establis was er door Vandenbussche een goeie coördinatie en samenwerking. Men slaagde erin om de vooropgestelde verkorte uitvoeringstermijn te behalen, wat voor ons als eigenaars heel belangrijk is. Dat betekent namelijk een maand eerder inkomsten."

"Je kan het niet beter en mooier maken"
"'Je kan het niet beter en mooier maken', was het mooiste compliment dat we konden krijgen uit onze vriendenkring," verklaren Ann en Mark Van Heddegem. "Voor ons is degelijkheid en duurzaamheid heel belangrijk aangezien het om huurwoningen gaat. Oog voor kwaliteit en tijd nemen om oplossingen te zoeken, dat heeft Vandenbussche helemaal door. Hun toewijding is ons erg opgevallen. We zijn samen voor het project gegaan en het resultaat mag er zijn. Het is nog mooier en beter afgewerkt dan we oorspronkelijk voor ogen hadden."