Vandenbussche bekroond met Gold label als Best Managed Company

Bedrijfsnieuws
20230511 Gold Best Managed Company Team

 

Algemene Bouwonderneming Vandenbussche heeft het Gold label ontvangen, dé bekroning voor bedrijven die vier jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De onafhankelijke jury heeft Vandenbussche erkent voor zijn uitmuntende bedrijfspresentaties en mag het komende jaar opnieuw het kwaliteitslabel dragen.

“Het is een eer dat wij het Gold Label hebben ontvangen en lid blijven van de Best Managed Companies community. De jury loofde onze langetermijnstrategie, onze sterke resultaten van de laatste jaren en ons sterk team. Ook onze continue drang naar innovatie waarmee we een voortrekkersrol nemen in de Belgische bouwwereld en onze inspanningen voor duurzaamheid gingen niet onopgemerkt voorbij. Zo staat Vandenbussche klaar voor de uitdagingen van de bouwwereld voor de komende jaren,” Kristof Defruyt, CEO.

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: “De Best Managed Companies laureaten van 2023 tonen innovatie, aanpassingsvermogen en veerkracht in het licht van een permanent wijzigende context en markt. Het afgelopen jaar hebben deze vooruitstrevende bedrijven zich gericht op het succesvol reageren op uitdagingen en het benutten van nieuwe kansen.”

 

Ook deel uit maken van Vandenbussche als Best Managed Company?

Ontdek alle vacatures