Vandenbussche bestaat 30 jaar en groeit verder

Bedrijfsnieuws
20180414 N Vandenbussche bestaat 30 jaar en groeit verder

In april 1988 startte Dirk Vandenbussche de algemene bouwonderneming in Aalter op. Deze maand vierden we het 30-jarig bestaan van de firma. Met meer dan 120 medewerkers bij deze familiale onderneming realiseren we steeds nieuwbouw of renovatieprojecten in de utiliteitsbouw en appartementsbouw in voornamelijk Oost- & West-Vlaanderen. 

En Vandenbussche groeit nog steeds. Als klasse 8 aannemer blijven we dan ook investeren in de toekomst. We schaffen dit jaar 3 nieuwe torenkranen aan, investeren in het digitaliseren van het magazijn, organiseren opleidingen intern en extern onder de naam Vandenbussche Academy en dit steeds met de focus op kwaliteit en veiligheidop onze werven en voor onze klanten. Daarnaast hechten we veel belang aan het milieu en dat vertaalt zich in verschillende acties die ervoor zorgen dat we het Charter Duurzaam Ondernemen behaald hebben.

Door het binnenhalen van heel wat nieuwe grote bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen, gaan we op zoek naar medewerkers om de uitvoering naar onze verwachtingen te kunnen realiseren. Er zijn openstaande vacatures voor zowel projectleiders, werfleiders als werkvoorbereiders, aankopers en calculatoren, bekisters en torenkraanbestuurders.

 

Benieuwd naar de jobomschrijving? Zin om bij Vandenbussche te werken? Meer informatie over de vacatures op onze website.